نعناع یک گیاه پرطرفدار است که بصورت تازه و خشک در اکثر غذاها و جوشانده ها استفاده می شود. اسانس نعناع در برخی از خمیردندان ها، آدامس، شکلات و محصولات زیبایی استفاده می شود. در این مطلب ما خواص و مضرات عرق نعناع را به شما معرفی می کنیم.
خانواده نعناع گروهی در حدود 10 تا 15 گونه گیاهی که شامل نعناع فلفلی و تند هستند، دربر می گیرد. نعنا یکی از بزرگترین ظرفیت های آنتی اکسیدانی هر غذاست. یادگیری نحوه استفاده از سبزیجات تازه و گونه هایی مانند نعناع برای افزودن عطر و طعم در آشپزی می تواند باعث کاهش مصرف سدیم شود.
مرکز اخبار پزشکی بخشی از مجموعه مقالات مربوط به فواید و سلامتی غذاهای محبوب و پرطرفدار را نشان می دهد. این مرکز تفکیک غذایی نعناع را ارائه میدهد و به فواید احتمالی آن می پردازد که چگونه نعناع را در رژیم غذایی خود داشته باشیم و یا هر گونه خطرات احتمالی که مصرف نعناع بر سلامتی می گذارد را بررسی می کند.
فواید عرق نعناع
تحقیقات انجام شده نشان می دهد که نعناع برای موارد زیر کاملا مفید است:
آلرژی: گیاه نعناع حاوی عامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که اسید رزمرینیک نامیده می شود؛ که دارای خاصیت اثربخشی در از بین بردن علائم آلرژی فصلی می باشد.
تغذیه از شیر مادر: تغذیه از پستان مزایای مهمی برای نوزاد و مادر دارد، اما میتواند باعث درد و آسیب نوک پستان شود. مطالعهای که در آوریل 2007 در ژورنال بینالمللی شیردهی منتشر شد نشان داد که آب نعناع ممکن است برای جلوگیری از ترک نوک پستان و درد آن در مادران شیرده سودمند باشد.
سرماخوردگی: نعناع حاوی منتول یک ضد انعقاد طبیعی معطر است که منجر به جدا شدن و خروج خلط و مخاط می شود. منتول دارای اثر خنک کنندگی است و زمانی که با چای همراه شود می تواند به کاهش گلو درد کمک کند.
برای آشنایی با سایر موارد لینک زیر را در مرورگر سیستم خود باز نمایید:
- ۹۷/۱۱/۲۷